Márkáink

A Signiával a Sivantos új fejezetet nyit az előremutató hallásmegoldások világában olyan tökéletesre tervezett eszközökkel, amelyek csaknem láthatatlanok, nagymértékben automatizáltak és a felhasználó egyéni igényeihez alkalmazkodnak. A Signia megoldások a páciensek elégedettségére fókuszálva a legmagasabb minőséget nyújtják. A Signia úttörő technológiákkal rendelkező, modern hallásmegoldások átfogó portfólióját kínálja, melynek segítségével a hallókészülék-viselők beléphetnek a hangok színes világába. Mert ami igazán számít, az a személyre szabott hallásgondozás.

www.signia.hu


A Siemens név egyet jelent az élvonalbeli technológiával és innovációval. A Siemens több mint egy évszázados tapasztalatára és a német mérnöki tudásra építve prémium minőséget szállít. A kutatás-fejlesztésre, ezen belül az audiológiára fordított befektetések számos világelsőséget és díjnyertes technológiát eredményeztek. A márka hallókészülékek és más kiegészítő megoldások, továbbá illesztő szoftverek, okostelefon-alkalmazások és diagnosztikai munkafolyamat-megoldások lenyűgöző portfólióját nyújtja.

www.bestsound-technology.hu


Az Audio Service a viszonteladók elismert márkája. Hagyományosan főként a fülbehelyezhető (ITE) termékekre fókuszálnak, de valamennyi típusú hallókészülék megtalálható a kínálatukban. A márka a hallókészülék-specialistákkal ápolt szoros partnerségre épül, hogy biztosíthassák számukra a problémamentes napi üzletmenetet, különös tekintettel az egyéni szolgáltatásokra és megoldásokra.  A 35 évnél is régebben alapított  Audio Service ma több mint 45 országban működik.

http://www.audioservice.com