Magunkról

Több mint 130 éve segítünk a hallásveszteséggel élő embereknek. Az a célunk, hogy a jövőben még inkább támogassuk őket.

A hallókészülék-specialistákat szenvedélyes újítóként és megfelelő tapasztalattal szolgáljuk ki, hogy kielégíthessék pácienseik igényeit. A termékskálánkban díjnyertes hallókészülékek és tartozékaik egyaránt megtalálhatók – a szinte teljesen észrevehetetlen, vízálló, tölthető vagy binaurális hallókészülék-opcióktól a tartozékokig, amelyek vezeték nélkül csatlakoztatják a páciensek hallókészülékeit a legtöbb adathordozó és -sugárzó eszközhöz. Sok termékünk világújdonság. Siemens, Signia és Audio Service márkájú hallókészülékeket forgalmazunk. Élvonalbeli portfóliónkhoz tartoznak továbbá a kiegészítő illesztő szoftverek, okostelefon-alkalmazások és a diagnosztikai munkafolyamat-megoldások.

További információk:

A Sivantos Kft. (Magyarország, Budapest) 18 alkalmazottja elkötelezett az iránt, hogy kitűnő hallási megoldásokat biztosítson a hozzánk forduló pácienseknek. Hallási termékeink lehetővé teszik, hogy Ön gazdagabb, teljesebb életet élhessen. Termékeinket – sok más mellett – megtalálhatja a legközelebbi hallókészülék-specialistánál, vagy az alábbi linkre kattintva: https://www.bestsound-technology.hu/services/store-finder/

Gondoskodás és innováció: történetünk

A leginnovatívabb technológiákat fejlesztettük ki és építettük be a termékeinkbe, amelyek valamennyi hallási igénynek megfelelnek. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a hallásveszteség összes típusára és fokára megtaláljuk a megfelelő megoldást, s közben a lehető legjobban kielégítsük pácienseink megjelenésre, funkcióra és esztétikára vonatkozó preferenciáit.

Szenvedélyes újítók vagyunk. Termékportfóliónk díjnyertes hallókészülékeket és tartozékokat tartalmaz. Hallókészülékeink között a vízálló, szinte észrevehetetlen, tölthető és binaurális változatok is megtalálhatók. Tartozékaink vezeték nélkül csatlakoztatják hallókészülékeit mobiltelefonjához, a TV-hez, az mp3-lejátszóhoz és más médiaeszközökhöz. Hallókészülék-specialistája olyan készüléket ajánl Önnek, ami a leginkább megfelel az igényeinek.

A hallási igényeinek és az életstílusának is megfelel

Az audiológia úttörőjeként először mindig a készülékviselő preferenciáinak és igényeinek igyekeztünk megfelelni. A felhasználók motivációját és életstílusát vizsgáló széles körű piackutatásnak köszönhetően most még jobban felkészültünk arra, hogy a lehető legkényelmesebb, személyre szabott megoldásokat biztosítsuk Önnek. A legapróbb diszkrét készülékektől az észrevehetetlen vagy akár vízálló megoldásokig, valamennyi hallási eszközünk úgy készült, hogy a legaktívabb életstílusú embereket is támogathassa.

Tudjon meg többet a Siemens hallókészülékekről!